Föreläsningar och workshops

Learning From Innovation Failures
En innovativ organisationskultur kräver en acceptans och tolerans för misstag. Det är klokt att lära från sina egna misstag men det är ännu klokare att lära sig från andras misstag.

Med museets lärorika samling av fuck-ups & failures utforskar vi innovation från ett nytt spännande perspektiv.  För större events och konferenser finns Museum of Failure som pop-up mini-museum.

Museum of Failure öppnar juni 2017 i Helsingborg. www.museumoffailure.se

Wake up – Dr West testar yrken
Kan arbete med arbetsmiljöfrågor vara roligt? Absolut!!!  Med en serie filmer har jag provat 12 olika yrken för att öka intresset för arbetsmiljöfrågor på ett underhållande och lärorikt sätt. Filmserien är framtagen med utgångspunkt i den forskning AFA Försäkring finansierar.  Erfarenheterna och forskningskunskaperna från arbetet med filmerna är en perfekt mix för en föreläsning.
Kolla på filmerna här: www.afaforsakringar.se

Play Is The Shortcut To Innovation
– hur en lekfull arbetsmiljö främjar innovation och kreativitet. En skitbra föreläsning eller mini-workshop om fördelarna med ett lekfullt arbetsklimat.

Exempel på uppdrag
Det vanligaste är att jag antingen håller en 1-2 timmars föreläsning eller att jag håller en kortare workshop. Jag har föreläst i många år och har provat på det mesta, allt från Pecha Kucha föreläsningar på 6 minuter eller TED-liknande föreläsningar på 18 minuter till tyngre Keynotes på stora internationella konferenser.

Några filmer
En kort föreläsning i SVT – om hur du får kreativa medarbetare. Föreläsningen har ett större forskningsfokus än vad jag brukar ha.
Huvudföreläsare på Marknadsföreningen
Sverige Offentiga Upphandlare konferens – Video finns på här på Youtube
En dålig presentation men roligt filmformat, Museum of Failure med 360 kamera.  Youtube.
Museum of Failure i TV4 nyheterna
Och i TV4 nyhetsmorgon

Kontakt
E-post: samuel@samuelwest.se
Tel: +46 709-386298

Leave a Reply