Föreläsningar och workshops

Play Is The Shortcut To Innovation
– hur en lekfull arbetsmiljö främjar innovation och kreativitet. En skitbra föreläsning eller mini-workshop om fördelarna med ett lekfullt arbetsklimat. Tid: 30 min – halvdag.

Learning From Innovation Failures
– Forskning visar att innovation är en kumulativ process där misslyckanden och framgångar är sammanflätade. En innovativ organisationskultur kräver en acceptans och tolerans för misstag.  Många organisationer är dock fortfarande styrda av en riskaversion där rädsla för att begå misstag genomsyrar organisationskulturen och bromsar effektiv innovation. Det är klokt att lära från sina egna misstag men det är ännu klokare att lära sig från andras misstag. Med museets lärorika samling av fuck-ups & failures utforskar vi innovation från ett nytt spännande perspektiv.  Tid: 30 min – halvdag.

Samuel är initiativtagare och curator för Museum of Failure som öppnar juni 2017. www.museumoffailure.se

Exempel på uppdrag
Det vanligaste är att jag antingen håller en 1-2 timmars föreläsning eller att jag håller en kortare workshop. Jag har föreläst i många år och har provat på det mesta, allt från Pecha Kucha föreläsningar på 6 minuter eller TED-liknande föreläsningar på 18 minuter till tyngre Keynotes på stora internationella konferenser.

Video och referenser
En kort föreläsning i SVT – om hur du får kreativa medarbetare. Föreläsningen har ett större forskningsfokus än vad jag brukar ha.
Huvudföreläsare på Marknadsföreningen
Workshop på European Innovation Conference – Innovation in mind.
Sverige Offentiga Upphandlare konferens – Video finns på här på Youtube

Kontakt
E-post: samuel@samuelwest.se
Tel: +46 709-386298

Leave a Reply